© 2018 by Ondo Project Architects

Art Up Seoul

2017. Wangsimni

 공유 오피스가 유행처럼 퍼지고 있는 시점에 사회적기업 위누가 작가들의 공유 작업공간을 조성하는데 공간을 계획하게 되었다. 작가들의 특성상 그림을 그릴 수 있는 벽들이 필요했고 그 벽들은 수납공간의 기능도 가지고있다. 가변성이 있는 벽들은 작가들의 작업공간을 형성하기도 하고 전시를 위한 벽이 되기도 한다. 오픈된 평면에서 이러한 벽들의 구획으로 인해 다양한 공간들이 만들어진다.

 At the time when the shared office is spreading out, the social enterprise Weenu has planned a space to create a shared work space for artists. Due to the nature of the artists, walls were needed to draw pictures, and the walls also have the function of storage space. Variable walls form the workspace of the artists and become walls for the exhibition. In the open plan, various spaces are created due to the compartments of these walls.

1/17

Duration:

Gross floor area: ​ ​

Client:

Architect:

Photography:

2017

666 m²

WEENU

Ja Kim,

Taek Soo Lee

  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon